Kid Francescoli

Multitalentet Mathieu Hocine, også kjent som Kid Francescoli, tar med sin samling av sjelfulle elektronikalåter til Parkteatret 22. februar!

19:00 Dørene åpner
20:00 Konsertstart

Etter en utsolgt verdensturné, med over 200 konserter i Europa, USA og Asia, og hits som «Nopalitos» (2021), «Blow Up» (2014) og «Moon» (2017), er den Marseille-baserte produsenten og multiinstrumentalisten ivrig etter å spille sitt siste album, «Sunset Blue», live. Denne fine samlingen av låter, hedrer hans middelhavsrøtter med elegante popmelodier.

«Sunset Blue» ble til midt i verdensturneen, og er et direkte resultat av energien fra turnélivet og fansens gode stemning. Etter å ha smilt, sunget og danset med mennesker over hele verden, fikk Kid Francescoli et ønske om å omskrive denne ekstatiske følelsen til musikk. Albumet er en følsom opplevelse, fra soloppgang til solnedgang, fra første spor til siste.

På sporet «Corsica», blir vi tatt med på en vakker kosmisk tur, når Kid Francescoli inviterer oss til å utforske den evige sommeren. Og når låta når sitt klimaks i de aller siste sekundene, vil vi bare trykke på play igjen og dykke ned i denne juvelen på nytt.

Vi gleder oss til å oppleve både nye og gamle låter når Kid Francescoli inntar scenen på Parkteatret 22. februar!

Konserten presenteres av All Things Live.

Billettpris
295,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
22.02.24
Kjøp billett