Konradsen

Support: Live Hanken

Konradsen består av Jenny Marie Sabel og Eirik Vildgren, som slo igjennom med debutalbumet «Saints and Sebastian Stories» i 2019. Med albumet etablerte de seg på kort tid som et anerkjent navn innen indiesjangeren, både her hjemme og internasjonalt. De vant Spellemann for Årets album i kategorien indie/alternativ samme år. Til våren tar de med seg fullt band og helt ny plate ut på Norgesturné, og 8. mars står Oslo og Parkteatret for tur.

20:00 Dørene åpner
20:30 Live Hanken
21:30 Konradsen

Konradsen består av Jenny Marie Sabel og Eirik Vildgren, som slo igjennom med debutalbumet «Saints and Sebastian Stories» i 2019. Med albumet etablerte de seg på kort tid som et anerkjent navn innen indiesjangeren, både her hjemme og internasjonalt. De vant Spellemann for Årets album i kategorien indie/alternativ samme år.

«Konradsen make music that is minimal and maximal in all the right places, suggesting they could go anywhere in the future».

– The Fader

«One of the most spectacular debut albums in recent memory».

– Stereogum

Nå er Konradsen tilbake med ny musikk, skrevet og innspilt i en gammel gårdsstue i Storfjord, Nord-Troms. Der hvor deres første plate fanget det nære og intime ved bylivet og menneskene rundt dem, inviteres nå bygdas omgivelser og menneskene som bor der inn i lydbildet på den nye plata. Denne overgangen fra by til bygd er et sentralt tema i «Michael’s book on bears», som deler både gode og utfordrende opplevelser knyttet til å flytte tilbake til hjembygda si. Å bryte med samfunnets forventninger, flytte tilbake til stedet man trodde man hadde forlatt for godt, oppgjøret med egne fordommer, gleden over å se for seg et småbruk og frykten for gjensynet med gamle klassekamerater – disse små øyeblikkene er universelle og gir gjenklang i manges minner og drømmer.

14. november kom første singel, «Out in the Backyard», og albumet slippes 8. mars via plateselskapet 777.

Live Hanken
Med seg denne kvelden har Konradsen den 21-årige låtskriveren og artisten Live Hanken fra Ålesund. Hun startet å skrive for seg selv i lockdown, og har siden spilt på scener både i hjembyen og i Oslo. For tiden studerer hun ved Norges Musikkhøgskole.

Med sitt unike og eksperimentelle særpreg på gitar og vokal, inviterer Live til en musikkopplevelse hvor verden kan stoppe opp i et øyeblikk. Hun presenterer et låtmateriale hvor nære elementer møter store klanger, med akustiske og elektroniske preg.

Billettpris
280,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
08.03.24
Kjøp billett