L.U:N.A

L.U:N.A. har hatt en kometkarriere så langt. Allerede i 2019 ble hun nominert til Årets liveartist på P3 Gull, side om side med langt større navn. Under konserten på by:Larm 2020, tok hun enda flere steg framover som artist. Nye fans, så vel som musikkpressen, la sin elsk på den norsk-franske bergenseren, og som krona på verket mottok hun NOPA-stipendet.

L.U:N.A spiller to konserter denne kvelden, en Yngling-konsert med fri alder og en for de over 18.

21:00 Dørene åpner
22:00 Konsertstart

Da L.U:N.A slapp den etterlengtede debut-EP-en «Mon Anomi», ble hun møtt med hyllest fra både urbanscenen og musikkpressen.

Dagens Næringsliv omtalte henne som «et nytt stjerneskudd» og spådde at hun vil prege sjangeren i flere år fremover. Aftenposten kalte slippet for en «særs vellykket debut», og la til at 21-åringen «frisker opp den kommersielle popsfæren».

Etter en begivenhetsrik sommer, med bl.a. samarbeid med Jonas Benyoub på singelen «95», support for Post Malone på Koengen i Bergen og en kritikerrost opptreden på Øyafestivalen, er tiden nå endelig inne for at L.U:N.A spiller sitt første headline-show på Parkteateret. Her kommer hun til å vise frem sitt mest energifylte liveshow hittil!

Om Øya-konserten :

«Et navn å regne med framover»……Mia Roussel overbeviste»

– Dagsavisen

«Bare å glede seg til hennes neste konsert»

– Musikknyheter

Foto: Vegar Moe Nilsen

Billettpris
250,- +avg.
Dørene åpner
21:00
Aldersgrense
18
Dato
11.02.23
Kjøp billett