Lancey Foux

Support: Sli0h

Den britiske rapperen Lancey Foux, som allerede har samarbeidet med Skepta og har fans som Ye og Playboi Carti, kommer til Norge og spiller en eksklusiv konsert på Parkteatret 21. november!

19:00 Dørene åpner
19:45 Sli0h
20:15 Lancey Foux

Lance Omal, kjent som Lancey Foux, er en britisk rapper og produsent fra London. Han begynte sin musikalske reise i 2015, etter å ha freestylet over beats på YouTube hos en venn. Eksperimenteringen førte til hans første mixtape, «Pink», som ble gitt ut samme år. Han fortsatte med å finne sin sound tidlig i 2018 med utgivelsen av «Pink II», som også inneholdt en feature med Skepta på låta «Dyed 2WICE».

2019 skulle vise seg å bli et sentralt år i Lanceys karriere. Med utgivelsen av gjennombruddssingelen, «India», etterfulgt av debutstudioalbumet «FRIEND OR FOUX». Populariteten til både singelen og albumet resulterte i at hans første headliner-show, på O2 Islington, ble utsolgt. To år senere slapp rapperen miksene «FIRST DEGRE» og «LIVE.EVIL».

Etter en rekke singler og prosjekter, ga han ut det etterlengtede studioalbumet «LIFE IN HELL» høsten 2022, med samarbeid fra 070 Shake, KAYTRANADA og Jah$tar. Singelen hans «LANCEY OR LANCEY» ble en del av albumet, etter å ha oppnådd massiv popularitet på TikTok.

Rapperens allsidighet har også gitt ham muligheten for en modellkarriere. Han har blant annet vært modell for Givenchy, Air Jordan, A-COLD-WALL*, MISBHV, Trapstar London og Naomi Campbells 2019 Fashion for Relief Gala.

Sli0h
Med en blanding av sjangrene trap, hiphop og hyperpop, og med inspirasjon fra artister som Young Thug, Swae Lee og Future, har Sli0h turt a bryte grenser og uttrykke sine følelser på en helt særegen måte i sin musikk. Dette har blitt til en ny gren hiphop, som Sli0h er klar for å vise verden!

Konserten presenteres i samarbeid med All Things Live.

Billettpris
305,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
21.11.23
Kjøp billett