LEAH

«Zzz» slippkonsert

30. september ruller en stappfull ni-seter inn på Parkteatret, med et rykende ferskt debutalbum i bagasjen. Med en skriveblokk i baklomma, er albumet «Zzz» en gjengivelse av låtskriver Leah Engevold sitt liv som ung og dum i en verden der alt kan skje. Tekstene er både rørende og tragikomiske, med en ydmyk drøm om å få lytterne til å tørre å ta en sjanse. LEAH er fengende, unikt og funky, og det blir en releasefest uten like.

Support: Eir

20:00 Dørene åpner
20:30 Eir
21:30 LEAH

«Zzz» handler i all hovedsak om hvor håpløs jeg er. Håpløst forelsket, håpløs dum og håpløst håpløs. Det er veldig varmt til tross for alle de dårlige festene jeg har vært på. Albumet heter snork fordi jeg syntes det er så kjedelig å skulle dikte meg frem til en dypere mening. Jeg er veldig rett fram. Mye blir for dumt, men med en smule hjertesmerte. Ja, vi snakker ekte kjærlighet. Musikken er inspirert av den pop-en foreldrene mine hørte på da jeg var liten, som vi nå kaller retro. Det er en god blanding av all den musikken som har fått meg til å danse, gråte og le. Altfor mye kjærlighet…»

– Leah Engevold

Konsertanmeldelse:

«Det allerede lyttende og åpne Knaus-publikummet mister alle hemninger i møte med LEAHs livsbejaende musikk, og det er umulig å holde tilbake gledesrop over hvor bra denne musikken er. Bandet spiller dynamisk og veksler mellom fredagsstemning til det store og kraftfulle, og manøvrerer seg med letthet gjennom odde taktarter og synkoperinger. Det er en kombinasjon av en solid kollektiv utførelse og soloprestasjoner, og det hele kulminerer i sistelåten, som er en kraftprestasjon av samtlige.»

– Under dusken

(les hele anmeldelsen her.)

Besetning LEAH:

Leah Engevold - låtskriver/vokal/keytar
Ragne Norstein - vokal
Kristina Fransson - trompet/vokal
Oskar Lindberget - sax
Emil Bø - trombone
Halvor Dokke - trommer
Tevje Fjugstad Flaate - gitar
Tobias Fjugstad Flaate – bass
+ gjester

Billettpris
250,- / 175,- +avg. (student)
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
30.09.23
Kjøp billett