Øyanatt

Lindstrøm

Hans-Peter Lindstrøm etablerte seg som artisten og produsenten Lindstrøm i 2002, med plateselskapet Feedelity. Han lanserte en rekke EP'er, tolv-tommere og singler, og ble i løpet av de neste årene en respektert produsent, musiker og remixer på den internasjonale klubbscenen. Support: Fig Tape

22:30 Dørene åpner
23:30 Showstart


Lindstrøm har vært sentral på den norske klubb-scenen siden tidlig 2000-tallet, og omtales som «faderen i den skandinaviske space disco-treenighet». Han remixet artister som LCD Soundsystem, Roxy Music og Franz Ferdinand, og fikk med singelen «I Feel Space» en klubb-hit i 2005, og et stort kultomdømme blant DJ s over hele verden. Han har også mottatt hele fire spellemannspriser innenfor kategorien elektronisk musikk.


Sammen med Prins Thomas lanserte Lindstrøm albumet «Lindstrøm & Prins Thomas» i 2005, og året etter kom hans eget debut-album, «It´s A Feedelity Affair», som ble en av de mest anerkjente utgivelsene innen klubbgenren det året.

I 2020 ga Lindstrøm ut to album – et bestillingsverk fremført på Henie Onstad Kunstsenter og skiva «III» sammen med Prins Thomas.

Fig Tape

Med bakgrunn som produsent, har Fig Tape bidratt til releaser med Ramon, Amara, Oscar Blesson og Tyr. Med sitt eget artistprosjekt dykker Fig Tape inn i en verden av melodier, kombinert med analoge synthlyder og fremtredende trommespor. Du finner en tydelig referanse til den elektroniske musikkscenen i Berlin, blandet med indiepop og nordlige melodiske landskap.

Billettpris
280,- / 225,- +avg. (Øyapass)
Dørene åpner
22:30
Aldersgrense
20
Dato
12.08.23
Kjøp billett