Lindstrom foto Linn Stensrud web
Øyanatt

Lindstrøm

Billettpris
280,- / 225,- +avg. (Øyapass)
Dørene åpner
22:30
Aldersgrense
20
Dato
12.08.23
Kjøp billett

Hans-Peter Lindstrøm etablerte seg som artisten og produsenten Lindstrøm i 2002, med plateselskapet Feedelity. Han lanserte en rekke EP'er, tolv-tommere og singler, og ble i løpet av de neste årene en respektert produsent, musiker og remixer på den internasjonale klubbscenen.


Lindstrøm har vært sentral på den norske klubb-scenen siden tidlig 2000-tallet, og omtales som «faderen i den skandinaviske space disco-treenighet». Han remixet artister som LCD Soundsystem, Roxy Music og Franz Ferdinand, og fikk med singelen «I Feel Space» en klubb-hit i 2005, og et stort kultomdømme blant DJ s over hele verden. Han har også mottatt hele fire spellemannspriser innenfor kategorien elektronisk musikk.


Sammen med Prins Thomas lanserte Lindstrøm albumet «Lindstrøm & Prins Thomas» i 2005, og året etter kom hans eget debut-album, «It´s A Feedelity Affair», som ble en av de mest anerkjente utgivelsene innen klubbgenren det året.

I 2020 ga Lindstrøm ut to album – et bestillingsverk fremført på Henie Onstad Kunstsenter og skiva «III» sammen med Prins Thomas.