Øyanatt

Lindstrøm

Hans-Peter Lindstrøm etablerte seg som artisten og produsenten Lindstrøm i 2002 med plateselskapet Feedelity. Han lanserte en rekke EP'er, tolv-tommere og singler, og ble i løpet av de neste årene en respektert produsent, musiker og remixer på den internasjonale klubbscenen.

Lindstrøm har vært sentral på den norske klubb-scenen siden tidlig 2000-tallet og omtales som «faderen i den skadinaviske space disco-treenighet». Han remixet artister som LCD Soundsystem, Roxy Music og Franz Ferdinand, og fikk med singelen «I Feel Space» en klubb-hit i 2005, og et stort kultomdømme blant DJ s over hele verden. Han har også mottatt hele fire spellemannspriser innenfor kategorien elektronisk musikk.

Sammen med Prins Thomas lanserte Lindstrøm albumet «Lindstrøm & Prins Thomas» i 2005, og året etter kom hans eget debut-album, «It´s A Feedelity Affair», som ble en av de mest anerkjente utgivelsene innen klubbgenren det året.

I 2020 utga Lindstrøm to album- et bestillingsverk fremført på Henie Onstad Kunstsenter og albumet «III!» sammen med Prins Thomas. I 2023 kom albumet «Everyone Else is a Stranger» og i september kan Lindstrøm oppleves på Parkteatret på Øyanatt!

Billettpris
290,- / 235,- (Øyapass) +avg.
Dørene åpner
22:30
Aldersgrense
20
Dato
08.08.24
Kjøp billett