Lisa Skoglund

I 2023 kommer det endelig et nytt album fra Lisa Skoglund, sammen med en ordentlig albumturné. Den nordnorske låtskriveren har skrevet seg inn i hjertet til mange med sine rå tekster og nostalgiske univers, og slipper albumet «Gi mæ nåkka ekte å feire» 10. mars 2023.

19:00 Dørene åpner
20:00 Konsertstart

«Gi mæ nåkka ekte å feire» markerer et skifte for Lisa Skoglund og bandet. Albumet er produsert nesten utelukkende i hjemmestudio på Senja og på Hamarøy av trioen Lisa Skoglund, Stine Maren Steien og Torje Åsali Jenssen og er utgitt på deres egen label.

Resultatet er et album som ligger nærmere hjemme, med større lydbilde enn tidligere, og rå tekstunivers lytteren kan leve seg inn. På «Hjertefyll», «Vann i mine hender» og «Frihet» har også trioen fått følge av Arktisk Filharmoni på stryk, som gir låtene nok et ekstra lag.

Om man ikke skal kalle det indie, kan man si at Lisa Skoglund hører hjemme i sjangeren visefolk, og bandet har latt seg inspirere av blant annet Phoebe Bridgers, The National, Bon Iver og Taylor Swift.

Liveopplevelsen av Lisa Skoglund er en nær opplevelse, som tar oss inn på følelser vi sjelden tør å stå i.

Lisa Skoglund med band gleder seg til å invitere publikum inn i sitt univers med en ny konsertopplevelse. Låtskriving er historiefortelling, og det skal løftes frem når de nye låtene skal spilles live.

«Det er bare å gå i fakkeltog for nytt album ASAP.»

– Feedback, iTromsø

«Skoglunds store styrke er for det første poetiske tekster på nordnorsk om mellommenneskelige forhold som er full av originale metaforer, men fri for klisjéer. Dernest snekrer hun vakre melodier. Sist, men ikke minst, er hennes intense og troverdige fremføring av ypperste klasse.»

– Altaposten

Foto: Sverre Simonsen

Billettpris
250,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
22.03.23
Kjøp billett