Little Dragon

Support: DJ IVAN AVE

Svenske Little Dragon lager fengende og nydelig pop-elektronika, og er kjent for å være et fantastisk liveband. Det er flere år siden publikumsfavorittene spilte i Norge, og det er en glede at de nå endelig returnerer!

Det Göteborg-baserte bandet har siden utgivelsen av det selvtitulerte debutalbumet i 2007 blitt et av verdens mest elskede band. Det består av den dynamiske vokalisten Yukimi Nagano i spissen, multiinstrumentalisten Håkan Wirenstrand, Fredrik Wallin på keyboard og bass og perkusjonist Erik Bodin.

«Little Dragon forblir vanskelig å plassere sjangermessig, og det er heller ikke lett å sette ord på hvordan opplevelsen av å se dem live er. Alt som er sikkert er: du bør utvilsomt unne deg selv en Little Dragon-konsert ved første anledning.»

– Musikknyheter

Fra gjennomsbruddsalbumet Ritual Union fra 2011, til 2017s Season High, via Grammy-nominerte Rubberband i 2014 og EPen Lover Chanting, har bandet aldri vært redd for å lage noe helt eget. Katalogen deres brenner også med en misunnelsesverdig liste over samarbeid. Yukimi har blant annet lånt ut bandets vokal til Gorillaz, SBTRKT, BADBADNOTGOOD, Flume, De La Soul og Kaytranada.

Med flere markante festivalopptredener som Glastonbury og Coachella under beltet, fortsetter bandet å ta sitt imponerende finjusterte liveshow rundt om i verden. I november kan du oppleve det på Parkteatret!

Billettpris
320,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
08.11.21
Kjøp billett