Los Plantronics

Day of the Dead

Los Plantronics - Day of the Dead, for et band - for en kveld! Los Plantronics fortsetter sin tradisjonsrike feiring av Day of the Dead på Parkteatret. Swamp r&b, garage-soul-boogaloo, crooning, rockabilly og generell mariachi madness, med eminente bidrag fra gjestemusikere, blåsere og dansere. All inclusive og vel så det, når Los Plantronics setter i gang.

19:30 Dørene åpner
20:00 The Barbwires
20:55 The Urban Voodoo Machine
21:50 Los Plantronics

Los Plantronics har stått på scener Europa rundt, i Mexico, og levert filmmusikk til BBC, men en klubbkveld i Oslo med Day of the Dead, er virkelig stedet for å oppleve denne musikalske urkraften i sitt naturlige habitat. Et sammenhengende fyrverkeri av en konsert garanteres!

Som vanlig har Los Plantronics noen ess i ermet når Day of The Dead skal feires. I år kommer hele Skandinavias høvding, Ebbott Lundberg på besøk. Med bakgrunn i fra band som Union Carbide Productions og The Soundtrack of Our Lives, er det ingen tvil om at Ebbot virkelig er i tetsjiktet innen skandinavisk rock. At Ebbot er en ener på sitt felt understrekes også av at han sammen med bandet Ebbot & The New Alchemy fremførte låta «Nightclubbing», da Iggy Pop fikk Polar Music Prize i 2022. Som seg hør har også Ebbot sitt eget TV-show i Ebbots Ark, og har deltatt i TV-serien "Hvem tror du at du er".

I tillegg, direkte fra London, kommer den herlige gjengen i The Urban Voodoo Machine for å sette skapet på plass før Los Plantronics entrer scenen.

De som har sett The Urban Voodoo Machine live før, vet at deres helt fantastiske Bourbon Soaked Gypsy Blues Bop’N’Stroll er noe som setter fyr på enhver konsertsal. The Urban Voodoo Machine har turnert med legender som The Pogues & New York Dolls, og er det eneste bandet i verden som har spilt både Metal festivalen Download (2010) og Montreux Jazz Festival (2018) De har gitt ut flerfoldige album og singler. The Urban Voodoo Machines seneste album «Snake Oil Engine» ble Top 10 av 2022 album i Vive Le Rock magazine. Day of The Dead på Parkteateret er første show i Norge siden 2011 - DO NOT MISS!!

London’s finest roots orchestra – VIVE LE ROCK!

Support: The Barbwires
Los Mariachis Horns
Guests & Exotic dancers

Billettpris
420,- +avg.
Dørene åpner
19:30
Aldersgrense
18
Dato
28.10.23
Kjøp billett