LOVA

Support: Nesta

EP-aktuelle LOVA legger ut på sin første turné til våren, og torsdag 7. mars kan du oppleve stjerneskuddet live på Parkteatret.

19:00 Dørene åpner
19:30 NESTA
20:30 LOVA

LOVA har blitt nominert til Svenske P3 Gull flere ganger, vunnet Årets Stipendum av Musikförläggaren, mottatt YouTubes One to Watch-pris, blitt kåret til Spotify RADAR-artist, hun har blitt streamet over 200 millioner ganger, og ikke minst har hun blitt hyllet av Major Lazer, Billboard og The Guardian.

LOVA er kjent for sine ærlige tekster, og har blitt en talsperson for angst og psykiske lidelser. Hun har skrevet musikk om sine indre kamper, usikkerhet og hvordan hun alltid prøvde å være den perfekte jenta, men også om MeToo-bevegelsen og om mannlige privilegier, likestilling og seksuell objektivisering og hvordan menn bør, og ikke bør opptre.

Sist vinter tok LOVA verden med storm, etter at låten «Lonely Ones» ble en stor hit i Netflix-serien «Young Royals». Låten er skrevet av LOVA sammen med Joakim Berg, Cassandra Ströberg og David Björk. Sangen var Topp 200 på Shazam i over 39 land, inkludert plass nr. 39 på den globale Shazam-listen, og har blitt streamet over 21 millioner ganger.

I sommer var LOVA gjest på «Allsång På Skansen», hvor hun fremførte «Lonely Ones».

Den nyeste EPen, «Hey Mom, don't worry I'm fine», som LOVA beskriver som nedstrippet, inderlig og organisk, inneholder blant annet låter som «Happy Again», «Nitty Gritty» og den nye singelen «Awkward». I mars drar hun på turné for å besøke fem byer, deriblant Oslo!

20 år gamle NESTA fra Tysvær er et nytt stjerneskudd på den globale musikkscenen. Tross sin unge alder lager Nesta internasjonal pop med store refrenger, og tekster lyttere kan kjenne seg igjen i.

Billettpris
265,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
07.03.24
Kjøp billett