Low Nathan Keay web

Low

Billettpris
350,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
24.08.22
Kjøp billett

Endelig kommer vårt favorittband fra Minnesota tilbake! Low spiller på Parkteatret 24. august.

I fjor ga Low ut albumet «HEY WHAT», et av deres mest kritikerroste (hittil, får vi vel si). Det er slett ikke verst når man holdt på 28 år!

Bandet har gjennom hele sin karriere stort sett dyrket et minimalistisk lydbilde og stillferdige harmonier. De har blitt møtt med ros og beundring fra en rekke kritikere, og i forbindelse med konserten i 2013, skrev P3: «Du skal lete litt for å finne et band som har laget så mange vakre låter. Sanger som suger deg inn i Lows særegne univers».

Minnesota-bandet har gitt oss magiske album som «Things We Lost In The Fire» (2001), «Drums and Guns» (2007), «The Invisible Way» (2013), «Ones and Sixes» (2015) og «Secret Name» (1999), for å nevne noen få.

Produsent på «HEY WHAT» er igjen B.J. Burton, den eventyrlystne produsenten, som de seneste årene har laget plater med Bon Iver, Lizzo og Francis and the Lights, og som produserte, mikset og mastret deres forrige albumet «Ones and Sixes» og «Double Negative».

Vi sa om «Double Negative» at det var «indie-rockernes dristigste, mest grovkornede, men også deres mest selvsikre album hittil». Vel, vi kan si det samme om «HEY WHAT». Og vi slenger til «modigste».

Konserten presenteres av FKP Scorpio.
Foto: Nathan Keay