Lyse Netter

Lyse Netter er et slags moderne indie-boyband fra Lofoten. Radioyndlingene har siden debuten i 2017 begeistret publikum, både med sine energiske liveopptredener og sticky radiohiter, deriblant «Vi lar aldri sola gå ned», «Bære vi», «Julia» og «Prøva igjen».

Siden debuten har bandet hatt totalt ni låter spillelistet på nasjonal radio, og skapt unike konsertopplevelser rundt om i det ganske land.

Musikalsk beveger Lyse Netter seg gjennom et moderne poplandskap, med en tydelig greie for både nyere dansegulvsbangers, kontinental nu-disco, toneangivende indieacts – som The 1975, Troye Sivan og St. Lucia – og samtidig med en tydelig musikalsk hang til det glade 80-tallet. Selv om det musikalske landskapet ofte kan føles som internasjonalt, holder det nære nordnorske tekstuniverset oss godt plassert på jorda, innenfor nordlig breddegrad.

1. april slipper Lyse Netter sitt etterlengtede debutalbum «Fra diskolys til midnattssol». Albumet tematiserer kontrastene mellom bandets oppvekst og forhold til småbylivet mellom fjord og fjell i Lofoten, og deres mer urbane storbytilværelse i Oslo i dag. Bandet utforsker spillet mellom nåtiden og det nostalgiske, det digitale og det akustiske, mellom dansen og naturen, det rytmiske og stramme og det storslagne og åpne – både hva angår sound og tematikk. Det er bare å glede seg!

Bandet som i år feirer fem år som band, lover å feire jubileet med blant annet album, musikkslipp gjennom hele året, ny og spennende merch, konsertopplevelser utover våren, sommeren og høsten, og masse annen aktivitet – for å feire livet, musikken og vennskapet behørig.

Live leverer guttene et høyenergisk show, så det er bare å forvente allsang og dansegulv når Lyse Netter endelig besøker Parkteatret!

Billettpris
300,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
02.04.22
Kjøp billett