M. Ward

M. Ward har hatt stor suksess med sideprosjekter som She & Him (med Zooey Deschanel) og Monsters of Folk (med Jim James, Conor Colonel og Mike Mogis), men for de som har gått litt i dybden, er det solokarrieren hans som virkelig teller. Det har etter hvert blitt noen minneverdige år. På album som «Transfiguration of Vincent», «Transistor Radio» og «Post-War», beveger M Ward seg i grenselandet mellom virkelighet og fiksjon, mellom folk, blues, country og rock.

Dørene åpner kl. 19, konsertstart kl. 20.

I tillegg til det ovennevnte, har M. Ward også gjort seg bemerket som produsent og musiker, og i andre roller har han jobbet med kjente navn som Mavis Staples, Cat Power, Lucinda Williams og Jenny Lewis.

Som gitarist og musikalsk autoritet, besitter han den usvikelige fingertuppfølelsen som kan vise seg å være helt uvurderlig for andre. Som artist trenger han aldri å gape eller late som om han blir lagt merke til, han har en lavmælt og litt hemmelighetsfull form for autoritet som alltid er med ham. Hans siste album, «Migration Stories», er det tiende i rekka så langt.

Nylig slapp han singelen «Birthday» og 4. april kommer M. Ward til Parkteatret i Oslo.

Konserten presenteres av Luger.
Foto: Holly Andres

Billettpris
295,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
04.04.22
Kjøp billett