MadeinTYO

Avlyst

Denne konserten er dessverre avlyst. Kjøpte billetter vil bli automatisk refundert.

Den energiske rapperen MadeinTYO kommer endelig til Oslo! Med ferskt album i bagasjen, og hans underholdende tilstedeværelse på scenen gleder vi oss veldig til å oppleve han live på Parkteatret 17. november.

Malcolm Jamaal Davis, bedre kjent som MadeinTYO, (uttalt Made in Tokyo) har ikke den «typiske» rapper-bakgrunnen. Hele hans artistkarriere startet nemlig i Tokyo, derav artistnavnet. Som sønn av en marineoffiser flyttet han ofte rundt, frem til familien slo seg ned i Tokyo.

Påvirket av kulturen og inspirert av sin eldre bror, produsent/artist 24hrs, begynte han å utforske sin lidenskap for musikk. Som resulterte i oppstarten av kunstkollektivet og etter hvert plateselskapet «The Private Club».

MadeinTYO sin debutsingel «Uber Everywhere» fra 2016, var en viral sensasjon som nådde topp 10 på urbane radiostasjoner, fikk en RIAA dobbel platina-sertifisering, over 100 millioner streams på Spotify, og ble remixet av selveste Travis Scott. Dette satt virkelig fart på hans karriere. Og fansen falt fort for MadeinTYO sin lekende tilnærming til tekster og lyd.

Siden har hans utgivelser blitt tatt godt imot både blant fans og andre artister. De siste årene har han samarbeidet med store navn som A$AP Ferg, Chance the Rapper, Nicki Minaj og Ski Mask The Slump God for å nevne noen.

I 2024 er MadeinTYO aktuell med nytt album «TYO 808» og verdensturné. Til vår store glede tar han turen innom Parkteatret 17. november!

Det er legitimasjonsplikt på alle våre arrangementer.
Konserten presenteres i samarbeid med All Things Live.

Billettpris
260,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
17.11.24
Kjøp billett