Mae + Tommy Tee

DJ Herkules

Ringrev, veteranrapper, Oslo-legende. Prater man om Mae står hedersbetegnelsene i kø. Debutalbumet «Gourmet Garbage» fra 2001 (da under navnet Opaque), står seg fortsatt godt, og ble sementert inn i norsk musikkhistorie samme år, da skiva ble kåret til Norges 23. beste album noensinne av Morgenbladet.

Slippkonsert
Debutskiva på norsk heter «Proletar Adel» og kom 16 år senere, anført av singlen «Loff» – et samarbeid med Chirag Patel fra Karpe. Mae på norsk er mat for lyttere med interesse for originale tekster og klassiske ord og uttrykk. Det norske språket får kjørt seg når Mae deler livserfaring med en tydelig oppdragerstemme. Gullkorn kommer som fornærmelser man ikke kan ta han på, for man vil bare høre mer. «Proletar Adel» fikk strålende kritikker og ble nominert til Tono’s Edvard-pris for tekst i 2019.

Mae er ikke en artist som forhaster seg med å utgi nytt materiale, men siden skiva har han rukket å gi ut en håndfull låter, samt vært med på Tommy Tee’s seneste album, «Overskudd», som ble utgitt tidlig i år.

I disse dager er Mae og Tommy i ferd med å ferdigstille Mae sitt nye opus. Det har fått tittelen «Selv en blind høne finner korn i blant», og første smakebit kom i form av låta «Swix», dette da skiføret i marka var bedre enn i disse dager.

Den nye skiva er, i likhet med alle Mae sine skiver, produsert av Tommy Tee. Han beskriver skiva som:

«..mer dynamisk og mer variert enn den forrige. Dessuten har vi begge blitt flinkere siden sist,» legger han ubeskjedent til.

Utgivelsen skal naturligvis feires på TP-vis, og gutta skal tilbake der de gjorde den aller første Mae konserten i 2019, på Park på Løkka. Med på lasset blir noen synther, en gitarist og et par legendariske gjesteartister. Og Kenny Bong, Oslo-legenden som har hengt med Mae siden de begge var med i gruppa Valuable Scamps tidlig på 90-tallet.

Vi lover en unik konsertopplevelse!

DJ Herkules

DJ før konsert + Afterparty
Verdens sterkeste DJ aka DJ Herkules er kanskje mest kjent som Tommy Tee sin makker på National Rap Show gjennom to dekader samt fast DJ for Tee Productions gjengen siden 90-tallet. Han er en mester når det kommer til å spille opp til fest og kommer til å vise seg fram fra sin aller mest funky side etter konserten på fredag.

Billettpris
330,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
16.09.22
Kjøp billett