Malin Pettersen

Den imponerende låtskriveren og artisten Malin Pettersen drar på turné i november, da med sitt nyeste album «Wildhorse» i baggen. Malin Pettersen har gått fra å være en godt bevart hemmelighet her hjemme til å bli en oppadstormende internasjonal artist i løpet av kort tid.

Det anerkjente andrealbumet «Wildhorse» (2020) høstet fantastiske anmeldelser over hele linja, og fikk sjeldent stor oppmerksomhet fra tungvekterne i det amerikanske Americana-miljøet. Nå er Pettersen klar for å ta med albumet ut på norske veier.

«Helt siden første innspillingsdag har jeg gledet meg til å ta med «Wildhorse» på turne –- og nå, et år etter slippet, skal det endelig skje! Bandet og jeg pakker med oss den helt spesielle atmosfæren på plata og gleder oss til å invitere dere med inn i stemningen og låtene, når vi besøker byer over hele landet. Kanskje blir det også noe nytt?», sier Malin Pettersen.

Med Spellemannpris for sitt første soloalbum, nominasjon for sitt andre, omtale fra BILLBOARD, Rolling Stone og Paste Magazine og nå intervjuer og anmeldelser hos størrelser som Forbes Magazine og No Depression, ser ikke karrieren ut til å bremse ned.

Horisonten ligger der fremme for å jages og musikk ligger der fremme for å lages! De som kjenner til Malin Pettersen, vet at det er stemmen hennes som drar deg inn, mens det er låtskriveren Pettersen som holder deg der.

Om det er med fullt band eller i solosetting er Malin Pettersen alltid ute etter å skape noe spesielt i øyeblikket i møte med publikum. Dette blir uten tvil en konsertopplevelse av de sjeldne!

Konserten presenteres av All Things Live.

Billettpris
270,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
27.11.21
Kjøp billett