Mall Girl

Support: Most Likely Marlin

Som artist hører man ofte at man må ha det lille ekstra, uten at noen helt konkret kan si hva dette betyr. At Mall Girl har dette ekstra er vi dønn overbeviste om.

Mall Girl spiller to konserter på Parkteatret denne kvelden, en Yngling med fri alder og en for de over 18.

Billetter til konserten med fri alder finner du her.

21:00 Dørene åpner
21:15 Most Likely Marlin
22:00 Mall Girl

Mall Girl er en del av den alternative popscenen i Oslo, som sirkulerer rundt band som Fieh, Tigerstate, Kanaan, Selmer, Juno, Vegard og Ivar Band. De så dagens lys i 2017, da Eskild, Iver og Veslemøy trengte vokalist til et bandprosjekt de hadde begynt å jobbe med, og etter å ha sett Bethany opptre på skolen de gikk på, var valget enkelt.

Siden oppstarten, og spesielt med sine nyeste utgivelser, posisjonerer Mall Girl seg som et av de mest spennende popbandene der ute. Live er bandet en minst like stor eklektisk indiefest, der de gang på gang beviser seg sin plass på det alternative popkartet verdig.

Most Likely Marlin
Musikken hennes er et planetsystem av glitrende, gitardrevet indie, som får hjertet til å ta salto. Hun elsker Phoebe Bridgers, minner mer om Clairo, men høres mest ut som seg selv.

Den 23-år gamle artisten har, uten å ha sluppet en eneste låt, allerede blitt en snakkis på bakgrunn av én debutkonsert på Oslo Indiefest, og en haug med små akustiske teasers på Instagram.

Hun signerte nylig bookingavtale med Polar Artist, platekontrakt med Braveheart Records (Jonas Alaska, Billie Van, Mikhael Paskalev), og er fortiden i studio med Paskalev som produsent.

Foto (Mall Girl): Vilde Evensen Norheim

Billettpris
250,- +avg.
Dørene åpner
21:00
Aldersgrense
18
Dato
17.02.24
Kjøp billett