Marianne Engebretsen

Slippkonsert

Marianne Engebretsen er ikke bare et navn som begynner å feste seg i norsk musikkbransje, men er en artist bak en stemme som begynner å gjøre seg velbemerket. Det er ikke uten grunn at Engebretsen er elsket av sine fans og stadig roteres på radio. På nyåret slipper hun sin andre plate «Something New», og torsdag 3. mars kommer hun til Parkteatret for å feire!

Musikken til Marianne kategoriseres gjerne som klok, filmatisk r&b, med røtter til naturens råskap. Som produsent og låtskriver pusher hun popkunstens grenser, men kommuniserer like fullt rett til hjertet med sine umiddelbare melodier og vakre stemme.

Det siste året har Marianne sluppet flere smakebiter fra det kommende albumet, noe som har resultert i flere P3-listinger og lovord fra inn- og utland. Sveriges P3 plukket opp singelen «Light as the moon» og låta «Strange To You» er nå å høre på norske kinoer i storfilmen «Nordsjøen».

“Taken from her upcoming album, this artist who found her way into the Norwegian public eye on their national version of The Voice is someone who the whole world should keep an eye on.“

– Chalkpit (UK musikk blogg), September 2021

Marianne Engebretsen er en artist man burde høre live – Med et atmosfærisk, nære og storslått univers, er dette en opplevelse som treffer alle deler av kroppen.

Billettpris
270,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
03.03.22
Kjøp billett