Melis

Support: Trine Uthaug

Melis kom med nytt album i april 2024, Aftenposten trillet terningkast 5 på en av låtene, P3 og P1 har listet flere låter, og releasekonserten, den finner sted på Parkteatret torsdag 25. april.

19:00 Dørene åpner
19:30 Trine Uthaug
20:30 Melis

Melis er en artist med en stemme av de sjeldne, og etter å ha sett henne live, er word on the street slående likt hver gang: Hvor har Melis vært hele denne tiden?

«Norge har lenge manglet en stor vokalist som Adele, og Melis fyller dette tomrommet.» – NRKP3

Debutalbumet, «I Still Write Songs About You» fra 2022, skulle vise seg å bli en døråpner for flere store samarbeid for Melis, blant annet med den verdenskjente produsent-duoen Stargate. Nå er det bare å glede seg til våren og nytt album. Kom på Parkteatret og opplev hennes sterkt vokalpregede 80-talls synth-sound – ispedd R&B-referanser fra 90-tallet!

Trine Uthaug web

Support: Trine Uthaug
Denne kvelden har Melis med seg den 25-år gamle låtskriveren og artisten Trine Uthaug, fra Egersund.

Hun fikk en eksplosiv start på sin artistkarriere i 2024 med sin singel «I Wanna Know» på Spotify sin 50 mest virale-liste i Norge og fikk samtidig radiolisting på NRK P1 med samme låt. Trine har opptrådt live fra hun var 5 år, da hun var 8 år gav hun ut sin første plate, og begynte i 2023 med soloprosjektet sitt. Hun har en bachelor i utøvende musikk og er deltaker på årets The Voice på TV2. Med sin sterke vokal og fengende låter, inviterer Trine til en musikkopplevelse som vil gi publikum en god følelse, samtidig som tekstene formidler både det såre og det nære.

Billettpris
300,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
25.04.24
Kjøp billett