Melkeveien

Support: DJ Strangefruit

9. februar slipper Melkeveien endelig ny musikk, og den nye EPen skal feires på Parkteatret samme kveld < 3 I tillegg til å være aliaset til produsent og artist Kristian Møller Johansen, er Melkeveien en bandkonstellasjon bestående av trommeslager John Birkeland Hansen, bassist Audun Røberg jr og synth-operatør Embret Johnsen.

19:00 DJ Strangefruit
21:00 Melkeveien

Melkeveien tok for alvor fyr i 2014, med sin utgivelse av «Peter Pan Death Wish», som mottok strålende kritikker fra blant andre The London Times, som ga låta plass på sin «Essential Tracks»-liste. Siden den gang har den rundet godt over en million streams og blitt brukt for å promotere Lynn Ramseys «You Were Never Really Here», med Joaquin Phoenix i hovedrollen.

Melkeveien som band har valgt å fokusere på energiske liveopptredener, et fokus som har gitt resultater. NRK P3 var over seg av begeistring etter klubbdagen tll Øyafestivalen på BLÅ, og forrige konsertrunde i Norge var med selveste DJ Strangefruit som support, for å promotere «Hockey Pizza EP» og «Thirst Issues» (Full Pupp). Sistnevnte singel ble kjapt plukket opp av britiske Mixmag og lagt til i deres «Best New House»-liste. Tida flyr, men 9. februar neste år slippes endelig en etterlengtet EP – med slippfest på Parkteatret samme dato!

Billettpris
250,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
09.02.24
Kjøp billett