Melody's Echo Chamber

Support: Dråpe

Det er over ti år siden Melody Prochet dukket opp i vår bevissthet med sin fortryllende, psykedeliske pop, og mye har skjedd siden da.

19:00 Dørene åpner
19:30 Dråpe
20:30 Melody's Echo Chamber

Hennes tredje studioalbum, «Emotional Eternal» (2022), er en strålende fortelling om lærdom og erfaringer vi tar med oss på veien, sett gjennom øynene til en som har tatt et skritt tilbake, og som et resultat av dette kan se klart.

Siden «Bon Voyage» kom ut i 2018, har Melody byttet ut Paris med den rene luften i de franske alpene, og følelsen av balanse kan virkelig høres på dette albumet. Der «Bon Voyage» er anarkistisk i sin uregjerlighet, er «Emotional Eternal» mer konsekvent og metodisk, til tross for at den er full av soniske overraskelser.

Det selvtitulerte debutalbumets tiårsjubileum, ble i fjor markert med reutgivelse, og samtidig kom oppfølgeralbumet «Unfold», en samling av uutgitte sanger.

Melody møtte Reine Fiske fra Dungen og Fredrik Swahn fra The Amazing ved en tilfeldighet på The Levitation Festival i Angers i 2015. De fant raskt ut at de hadde en unik evne til å gå seg vill i musikken sammen, noe som førte til kallenavnet ‘the Bermuda Triangle’.

I vår gjør Melody en håndfull intime show i London, Paris, Los Angeles og New York. I juni går turen til Oslo og Parkteatret, hvor hun selvsagt tar med seg Reine Fiske og Fredrik Swahn, samt Johan Holmegard, også han fra Dungen, og Jérôme Pichon.

Draape web

Dråpe
Suggerende trommegroover, sløve synther og vindskeive gitarer, med tydelige røtter i 60-talls psykedelia. Vi kan egentlig ikke tenke oss en bedre support for Melody's Echo Chamber!

Billettpris
320,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
06.06.23
Kjøp billett