Etter at Michelle Ullestad ble kåret til Årets Urørt av NRK P3 i fjor, har hun vært på radaren som en spennende nykommer i det norskspråklige popuniverset. I oktober slipper hun debutalbumet «ingenting varer evig», og i den forbindelse legger hun ut på Norgesturné.

Ullestads låtskrivertalent og ærlige beskrivelser av livets mange utfordringer, har høstet store lovord i norsk presse og musikkbransje, og låter som «Emilie», «La meg ligge» og «Jeg vil ha mer» har vært i høy rotasjon på nasjonal radio. Sjelden ser vi en artist og låtskriver med en så sterk evne til å formidle sine såreste og vanskelige tanker på en så treffende og medmenneskelig måte, innbundet elegant i fengende pop.

Etter en fullspekket festivalsommer, er Michelle Ullestad klar til å omfavne en hektisk høst med mye kjærlighet i monitor. Låtene «La meg ligge» og «Alle jeg har elsket» er begge en forsmak på hennes kommende debutalbum «ingenting varer evig», som slippes i oktober. I forbindelse med albumslippet legger Michelle Ullestad ut på Norgesturnèen «Evig høst» sammen med Ullestad United.

«Endelig noe som er helt rått og likevel gryteklart! Hvert år diskuteres det så busta fyker om hvem som blir årets store Bylarm-snakkis, hvem som vil slå igjennom, hvem som vil breake. Vel, etter å ha danset, hoppet og nesten begynt å grine i løpet av en snau trettiminutterskonsert på Rockefeller, holder jeg en knapp på at det i år blir joggebuksebekledde Michelle Ullestad fra Voss.»

– 6/6 Dagbladet

«Her har vi nære tekster (med en gjenkjennelsesfaktor som får meg til å trekke på smilebåndet), lekent formidlet over fengende rytmisk popproduksjon som gir assosiasjoner til artister som Veronica Maggio: Resultatet er en låt med nerve og energi!»

– NRK P3

«(..) ordene spyttes ut slik bare sangere med noe ekte på hjertet faktisk kan. Noen tørker en tåre, andre gnir bort gåsehuden (..) Michelle Ullestad fortjener all hypen hun kan få. 6/6 hjerter.»

– BT

Foto: Sara Westergaard Karlsen

Billettpris
270,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
16.11.23
Kjøp billett