Michelle Ullestad + Mia Berg + døssi

Flyttet til Uhørt

Denne konserten er flyttet til Uhørt. Kjøpte billetter er gyldige til ny venue.

GEMS presenterer Michelle Ullestad, Mia Berg og døssi på Parkteatret 23. februar!

Michelle Ullestad er en artist/låtskrivertalent fra Bergen som det er verdt å følge med på fremover innen Norsk pop. Hun debuterte i 2019 med den vakre og personlige låten «Åpen Igjen», og gav senere ut debut EPen «Det var litt mørkt der en periode» våren 2021. Høsten 2021 signerte hun med det bergensbaserte labelet GEMS, og gav ut sin første singel «Emilie» fra sin kommende EP «Sol» som slippes i Mars. Singelen ble utnevnt som ukens låt hos P3, og listet på P1. Michelle Ullestad ble kåret til Månedens Urørt hos NRK P3 i januar, og annonsert av Musikknyheter som en av artistene bransjen har mest tro på i 2022.

Hennes usedvanlige ærlige tolkninger og beskrivelser av livets mange utfordringer har høstet entusiastisk anmeldelser og lovord i norsk presse og bransje. Under fjorårets Vill Vill Vest skapte Ullestad lange køer av spente konsertgjengere til konserten på Victoria Pub & Café. Bergens Tidende belønnet henne med toppkarakter for konserten. Michelle spiller i Oslo, Bergen og Trondheim i løpet av våren og er allerede booket til flere sommerfestivaler bl.a Bergenfest.

Mia Berg debuterte i 2018 med singelen «Hurry», og gav senere ut sin debut EP «Intro» i 2019 som fikk en varm mottakelse i norsk og utenlandsk presse. CLASH Magazine valgte ut «You Decided» til Track Of The Day, i tillegg til en rekke lovord i Bands of Tomorrow, Popmani, 730, NATT&DAG og God Is In The TV. Mia har også spilt på en rekke festivaler som Vill Vill Vest, Sørveiv og Trondheim Calling. De siste to årene har Mia fokusert på å skrive ny musikk, og er nå klar for å ta musikken i en ny retning med debutalbumet som slippes på GEMS ila 2022. Det nye lydlandskapet beveger seg i et singer-songwriter inspirert pop landskap med organiske lyder, rå vokal og fokus på historiene i hver enkelt låt. Det er sårt og nært med detaljrike produksjon. Første singel «The Other Side» fra det kommende albumet slippes fredag 25.februar.

Ingrid Døssland, kjent som døssi, er en Bergensbasert produsent og låtskriver som med sine melankolske tekster og særegne stemme tar lytteren med inn i et melankolsk og atmosfærisk univers med flytende gitar, drømmende synther og vakre vokalproduksjoner. Våren 2021 gav døssi ut debut-EPen «bluebirds», en samling av melankolske låter hvor hvert spor slipper løs en «bluebird», eller tanker og følelser rundt ensomhet, tap, sorg og kjærlighet. døssi spilte høsten 2021 på by:larm, hvor hun høstet varme lovord. døssi ble også i januar løftet frem av NRK P3 blant beste musikken på Urørt nå. Våren 2022 slipper døssi ny musikk fra sitt kommende debut album, et lysere kapittel med «lovebirds».

døssi’s vakre og såre stemme, kombinert med hennes melodiske uttrykk, gitarspill og evne til historiefortelling i låtene sine deler likheter fra inspirasjonskilder som Joni Mitchell, Lucy Rose og Sufjan Stevens. døssi er definitivt en låtskriver, produsent og artist å holde øynene åpne for.

Billettpris
290,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
23.02.22
Kjøp billett