GjenGangar

MÍO

MÍO sin musikalske verden og deres liveopptredener, har satt bandet på kartet på kort tid som et av Norges mest spennende up-and-coming band. Med et forrykende show og en rå frontvokalist med enorm stemmeprakt og unik formidlingsevne, har de imponert på scener og festivaler over hele landet. Support: Rakkarpakk

Velkommen til høstens første innslag i Gangars konsertserie, GjenGangar! 23. oktober kan vi se frem til konserter med MÍO og Rakkarpakk.

Musikken til MÍO er et unikt og friskt take på folkrock – som de selv liker å kalle «Folk‘n’Roll». Fuzzet felespill slås sammen med et stort arsenal av folkeinstrumenter, jazzinspirert rytmeseksjon, energisk bass og ekspressiv gitar.

Det Oslo-baserte bandet albumdebuterte med «Ingen tid å miste» sommeren 2023, til stor hyllest og positive omtaler. Nå er gruppa aktuell med mer ny musikk. På Parkteatret 23. oktober vil det bli eksklusiv fremføring av en rekke låter som aldri har blitt spilt tidligere, fra det kommende andrealbumet.

Med seg denne kvelden har MÍO bandet Rakkarpakk. Rakkarpakk baserer seg på den vokale, norske tradisjonsmusikken i et trestemt format. Fortelling og folkesang har alltid gått hånd i hånd. Gjennom århundrer har historier og sanger blitt spredd når folk møtes, og det er denne fortellertradisjonen Rakkarpakk vil utforske. Deres uttrykk fokuserer både på tradisjonskunnskap og lek.

Det er legitimasjonsplikt på alle våre arrangementer.
Foto (MÌO): Jonathan Vivaas Kise

Billettpris
270,- / 200,- (Stud) +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
23.10.24
Kjøp billett