Misty Coast

Support: The IV

«Everything hits all at once». Slik åpner Misty Coast sitt fjerde album «Nevereverending», som slippes på Fysisk Format/Moorworks 27. oktober. Låtens tre setninger oppsummerer egentlig hele albumet. Det er svimlende og tåkete, entusiastisk og undrende, vakkert og rått.

19:00 Dørene åpner
19:30 The IV
20:30 Misty Coast

Bak Misty Coast finner vi Linn Frøkedal og Richard Myklebust. Denne gangen har de spilt inn musikken ved spisebordet på Torshov i Oslo, i fyrmesterboligen på øya Utsira og hos Matias Tellez i Bergen – byen som var deres hjem i så mange år. Duoen har bakgrunn fra støyrockfavorittene The Megaphonic Thrift, og deres kjærlighet for upolerte produksjoner, fuzz-pedaler og gode popmelodier er tydeligere enn noensinne.

Siden Misty Coast sitt debutalbum i 2017, har bandet vært på turnéer i Japan, UK og Europa, spilt et tresifret antall klubbkonserter og festivaler, vært nominert til Spellemannprisen og mottatt strålende kritikker i inn- og utland. De er kjent for sine sterke gitarhooks, sløye basslinjer og fengende, drømmende vokalmelodier, og man kan dra paralleller til band som Cocteau Twins, Mazzy Star og Broadcast.

Legendariske Ben Willmott fra Electronic Sound Magazine har beskrevet musikken som «Sonic gorgeousness» og God Is In The TV Zine proklamerte «live they are one hell of a rock band!», etter bandets konsert på Øyafestivalen.

På høstens konserter har duoen med seg Kim Åge Furuhaug på trommer og Silja Sol på keys, gitar og vokal.

Foto: Johanne Nyborg

Billettpris
250,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
22.11.23
Kjøp billett