Havoc of

Mobb Deep

Det er hele 30 år siden Mobb Deep debuterte med albumet «Juvenile Hell», men det er oppfølgeren «The Infamous», fra 1995, som er blitt stående igjen som deres beste album og som er blitt ansett som et av tidenes viktigste hiphop-album. Gjennom låter som «Shook Ones (part II)», «Survival of the Fittest» og «Temperature's Rising», gjenskapte de bilder fra gatene gjennom tekstene sine, på en måte verden aldri hadde hørt før. Support: DJ Herkules + KØBER

19:00 Dørene åpner + DJ Herkules
19:45 Support
20:30 Mobb Deep

Duoen fra Queensbridge, bestående av Havoc og Prodigy, rakk å slippe hele åtte album før Prodigy dessverre døde i 2017.

Mobb Deep er av mange regnet som en av de mest innflytelsesrike hiphop-gruppene noensinne, og de har inspirert en haug med rappere, alt fra Nas til Drake. Det ryktes at Havoc og superprodusenten Alchemist jobber med å fullføre flere uutgitte låter, og på den måten kan arven etter Prodigy leve videre.

Nå får fans sjansen til å høre klassikerne for første gang på en god stund (det begynner å nærme seg ti år siden 2014, da de fylte Parkteatret til randen). Denne runden frontes av Havoc, som får god drahjelp av Big Noyd – som har levert bidrag på en rekke Mobb Deep-låter. Bak platespillerne finner vi DJ L.E.S, som har produsert hiphop-klassikere som «Life’s a bitch» av Nas og «Envy» med Fat Joe.

Alt ligger til rette for en av dette årets beste retrokvelder for fans av ekte hiphop!

KOBER Foto Samir Madad web

KØBER er 28 år gamle Johan Julius Køber fra Nesodden. Han begynte tidlig å produsere beats han kunne rappe over, og en av de tidligste inspirasjonskildene var Cypress Hill, som kom etter at han stjal farens «Black Sunday»-skive. Nå lager KØBER alternativ hiphop med minimalistiske samplebaserte beats, hvor han ønsker å gjøre mye ut av lite. Tekstene er ofte kontrasterende, nedpå eller energiske, politiske eller hverdagsfilosofiske, skrytete eller ydmyke. Dette er leken hiphop med fokus på tekst, eller «breial conscious-rap», som KØBER selv kaller det.

Dj Herkules presse

DJ Herkules
Siden 90-tallet har DJ Herkules vært en av de viktigste hiphop-DJene i Norge. Han var Tommy Tee sin makker på National Rap Show i 20 år, og han er live-DJ for en god porsjon av artistene i Tee Productions-stallen. Herkules har stått for flere kjente og populære klubbkonsepter opp gjennom årene, og han har varmet opp for noen av de største hiphop-navnene som har lagt turen innom Norge.

Forvent jovial og klassisk hiphop-musikk, med fokus på The Golden Era.

Konserten presenteres i samarbeid med Tornado Booking.

Billettpris
320,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
09.05.23
Kjøp billett