Moyka

Slippkonsert

Moyka har som produsent og låtskriver det siste året skrevet og produsert det som resulterte i det vakre debutalbumet «The Revelations of Love». Albumet har mottatt strålende kritikk både hjemme i Norge og i det store utlandet, og det høstes lovord som «mesterverk» og «fremtiden av scandipop», når det skrives om Moyka og platen.

Dørene åpner kl. 18.00, konsertstart kl. 18.30.
Unummererte sitteplasser.
All bestilling fra baren skjer via QR-kode og betaling med Vipps.
Husk munnbind til voksne gjester.

Moyka spiller to konserter på Parkteatret denne kvelden, en Yngling med fri alder, og en for de over 18.

Opprinnelig kommer Monika Engeseth fra Hallingdal, men har de siste årene vært bosatt i Bergen. Her har hun eksperimentert med et lydbilde av elektronisk pop, inspirert av store følelser og kontraster. De vakre, melankolske tekstene hennes, flettes inn i et lydbilde som balanserer på grensen mellom det organiske og det elektroniske universet. Og i sentrum av det hele, står Moyka sin klare og sterke vokal.

Debut EPen «Circles» ble hyllet med bl.a. terningkast 6 i Bergens Tidende, og da hun sommeren 2020 slapp EPen «Spaces», meldte de «fordømt bra samling poplåter!». 22. oktober i år fulgte Moyka opp med det etterlengtede debutalbumet «Revelations Of Love», hvor singelen «Illusion» ble skrevet om i amerikanske Billboard og listet som «10 Cool New Pop Songs To Get You Through The Week».

På scenen leverer hun et energisk liveshow i samsvar med den mektige musikken. Igjen og igjen har hun overbevist publikum og arrangører så vel som anmelderne – Fra Vill Vill Vest og deretter Den Hemmelige Festen i Bergen i 2018, til by:Larm, Bergenfest, og Øyafestivalen. Hun var også support for Sigrid på hennes Norgesturné samme år.

Dette er Moykas første turné som headliner, og endelig får hun sjansen til å invitere både fans og nye lyttere til et unikt innblikk i universet hun har bygd rundt musikken hun har sluppet!

Billettpris
100,- +avg.
Dørene åpner
18:00
Aldersgrense
Fri alder
Dato
21.01.22
Kjøp billett