Music for a while

Julekonsert

Music for a while sin julekonsert er tilbake på Parkteatret! Kort ned ventetiden med vintersanger med juledryss fra Music for a while, som har vært et band i 19 år! Vi kan love en vakker og underholdende konsert, med klassiske highlights, allsang, latter, noen julesvisker og barokkmusikk, slik du aldri har hørt den før.

Dørene åpner kl. 17.30, konsertstart kl. 18.00.
Begrenset antall (unummererte) sitteplasser, resten ståplasser.

I Music for a while fronter Tora Augestad et stjernelag av norske musikere. Det som kjennetegner gruppen, er deres personlige, organiske og kreative behandling av ulikt låtmateriale.

Deres kritikerroste første plate het «Weill Variations», en samling originale og friske versjoner av Kurt Weills udødelige musikk. Den bejublede andreplaten, «Graces that refrain», inneholdt uredde coverversjoner av komposisjoner fra den klassiske musikken, fra John Dowland til Francis Poulenc.

I 2014 feiret bandet sitt tiårsjubileum. I den anledning kom tredjeplaten «Canticles of Winter», en vinterplate med juledryss, som fikk fantastiske anmeldelser fra et samlet kritikerkorps. Høsten 2021 kom det fjerde studioalbumet «Essays».

«Musikk uten grenser - en opplevelse av de sjeldne.» Tor Hammerø, Nettavisen

Music for a while er:
Tora Augestad, vokal
Stian Carstensen, akkordeon & pedal steel
Trygve Brøske, tangenter
Mathias Eick, trompet
Martin Taxt, tuba
Pål Hausken, trommer & perkusjon

Konserten presenteres av Klassisk på Park.

Billettpris
350,- +avg.
Dørene åpner
17:30
Aldersgrense
18
Dato
19.11.23
Kjøp billett