Myra

Myra ga nettopp ut det etterlengtede debutalbumet, «Bokser og ballerina», og 19. mars gjør hun dobbeltkonsert på Parkteatret, en Yngling-konsert for de under 18 år og en for de over!

Myras karriere startet i baksetet på en Uber i 2016 – sjåføren satte på noen instrumentaler, og Myra begynte å freestyle-rappe. Sjåføren ble imponert og kjørte henne til et musikkstudio, der hun møtte en produsent. Sammen lagde de låten «Hold an», som ble lagt på SoundCloud. Leo Ajkic erklærte kort tid etter, at «Bransjen sover, men våkner snart». Dette førte til at medier som Dagbladet, Bergens Tidende og Aftenposten skrev dyptgående artikler om henne. Hun ble også invitert til å synge Bergens nasjonalsang «Nystemten», før Cecilia Brækhus gikk in i bokseringen Koengen i Bergen, foran 10 000 publikummere. Siden da har hun spilt konserter over hele Norge, inkludert Øyafestivalen og Bergenfest.

P3 skrev, om låten «Dette er mitt navn», at Myra «kan få det til å riste i dansegulvet med en låt, for så å få hårene til å reise seg på armene med den neste». Hun vant TONOs årlige pris – EDVARD-prisen, i kategori for beste tekst, for låten «Hjemløs i egen by». Juryen pekte på at Myra er en tekstforfatter med overveldende bredde. I 2020 gjorde hun minneverdige opptredener i Stjernekamp på NRK, og i vinter er hun klar for det populære TV-programmet Hver gang vi møtes. I februar 2021 kom låten «Dovre faller», som fikk terningkast 6 i VG, og som ble fremført på NRK1-programmet Lindmo.

Anmeldelser av «Bokser & Ballerina»:
6/6 - Bergens Tidende - Lyder rett og slett fantastisk
5/6 - Klassekampen - Myra understreker hva rap gjør på sitt vakreste
5/6 - Gaffa - Myra! Endelig!

Billetter i salg fra fredag 22. oktober kl. 10.00!

Billettpris
100,- +avg.
Dørene åpner
21:00
Aldersgrense
18
Dato
19.03.22
Kjøp billett