Natnael

Natnael gjør sin første headline-konsert neste år, og det hele går ned på Parkteatret 12. januar!

20:00 Dørene åpner
21:00 Konsertstart

Natnael, født i Etiopia og oppvokst på Romsås, har lenge vært en godt bevart hemmelighet i Oslos mange kjellerstudios. Han har bidratt med vokaler for flere profilerte norske hiphop-acts, men i 2020 tok han steget videre sammen med Nora Collective, og viste glimt av seg i albumet til både Arif og Philip Emilio.

Debut EPen, «Mannekeng», førte til Spellemannsnominasjon og Spellemannsopptreden hjemme hos selveste kronprinsparet på Skaugum, og Natnael er anerkjent som en av de få flaggbærerne innenfor sjangeren R&B.

Med en rekke singler listet hos P3, og en rekke samarbeid med etablerte artister som Arif, Isah og Tyr, har Natnael bevist at han er artist å regne med. Parkteatret blir første mulighet til å få se og høre hans siste prosjekt, «Angst og Dr. Martens», og oppfølgeren av prosjektet «Love & Dr. Martens», som slippes 5. januar neste år.

«Jeg elsker å framføre foran et publikum. Nå har jeg laget masse ny musikk og forbereder et show som jeg gleder meg stort til å vise fram til folk! 12.01.24 blir en spesiell dato for meg og jeg håper å kunne gjøre det til en uforglemmelig kveld!»

Konserten presenteres av TimeOut Agency.

Billettpris
300,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
12.01.24
Kjøp billett