Nohr, Nohr, Nohr

Bodøværingene Terje Nohr, Petter Nohr Unstad og Kristoffer Nohr Unstad er ikke bare far, sønn og bror. De er også tre av Nord-Norges mest aktive musikere og låtskrivere det siste tiåret. Til sammen har de gitt ut over ti album, i tillegg til å bidra på en rekke utgivelser og musikalske prosjekter med andre artister: Halvdan Sivertsen, Kari, Lars og Ola Bremnes, Terje Nilsen, Bigbang og Asa Krogtoft, for å nevne noen.

20:00 Dørene åpner
21:00 Konsertstart

Nå stikker de tre familiemedlemmene hodene sammen til live-konseptet Nohr, Nohr, Nohr: en konsert som blander låter fra de tre respektive låtskriverne sammen for aller første gang. Litt Terje, litt Petter og litt Kristoffer. Konserten byr på over tretti år med nordnorsk musikkhistorie, med fortellinger og anekdoter som går til både sangene og periodene de er skrevet i.

Terje Nohr er artist og musiker, og slapp sitt debutalbum «Så langt» i 2005. Petter og Kristoffer Nohr Unstad er kanskje aller mest kjent fra bandet Kråkesølv, men begge har også egne kritikerroste soloalbum på samvittigheten. Repertoaret spenner fra progressiv rock til lavmælt visesang, med nordnorske tekster som favner både samfunnsdebatten og menneskesinnet.

Familietrioen har også med seg trommeslager Arnfinn Bergrabb på scenen, i tillegg til Brynjar Erdahl på lyd og Mats Ellingsen på lys.

Billettpris
325,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
06.04.24
Kjøp billett