Odin

Odin Staveland har for alvor vist at han makter å både være original samtidig som han lager hits og engasjerer, og i mars legger han ut på turné med fullt band! Odins tre soloalbum er kritikerroste og hans arbeid for Vamp er prisbelønt. Han har en sprudlende energi og lekenhet som vokalist og trommis på scenen, og sammen med sitt band leveres konserter som er særegne, engasjerende, virtuose og lekne.

19:00 Dørene åpner
20:00 Konsertstart

Odin er denne vinteren med på «Hver gang vi møtes» på TV2, og har blitt kjent som den som skiller seg mest ut ved å tørre ta de største kreative sjansene. Hans tolkning av Matoma nådde topp ti på Spotify og har blitt spilt over en million ganger! Med to uker på rad på Topplista, tre uker på rad på Spotify topp 50, dans, unik formidling og arrangementer, virtuositet og humør har Odin for mange dukket opp ut av ingenting gjennom «Hver gang vi møtes». Odin er en artist som ikke kan sammenliknes med noen andre, og omtales som en unik artist og komponist av publikum og musikkskribenter i både inn- og utland.

«vi har vel knapt hørt liknende i Hver gang vi møtes» skriver Øyvind Rønning i strålende anmeldelse i Dagbladet, «han er en kunstner i ordets rette forstand».

« … en lett truende, småkranglete og ambisiøs kunstpop-låt som ville vært interessant også utenfor HGVM-sammenhengen. Og det skjer ikke hver uke på Kjerringøy.»

– VG

På albumet «Hoohahs and cat calls» fra 2023, har han slått seg sammen med et annet kjent ansikt fra Haugesund: Bjørn Berge. Albumet er club-blues, med Bjørns gitarer og Odins produksjon, og handler om tapt kjærlighet, klimaendringer, sex og ensomhet, og har fått makeløst gode kritikker. Nå går turen til Parkteatret!

Foto: Kim Edgar Bachel
Konserten presenteres av TimeOut Agency.

Billettpris
320,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
20.03.24
Kjøp billett