Oslo Hit Ensemble

Jubileumskonsert

For ti år siden hadde Oslo Hit Ensemble sin første øvelse. Det var en gjeng nervøse sangere med store ambisjoner og ikke helt oversikt over hva de hadde blitt med på de som møtte opp. Siden den gang har de jobbet seg gjennom utallige workshops i rytmikk, klang og formidling, de har vært i studio og på TV, og de har samarbeidet med mange artister de ser opp til. Oslo Hit Ensemble har vært på en fantastisk reise! Men det er ingen tvil om at de har det aller artigst når de får feire livet sammen med publikum – på det som de nå kan kalle sin hjemmebane – nemlig Parkteatret!

Velkommen til Oslo Hit Ensembles jubileumskonsert!

9. juni vil de synge sine BEST OF fra arkivet av Mari Tesdal Hinze og Lars Andreas Aspesæter, og noen nye arrangementer av Anja Skybakmoen og Aleksander Sjølie. Det blir intrikate harmonier og sarte tolkninger, og det vi trygt kan kalle en hitparade med full produksjon og feststemning! Repertoaret er med andre ord stort, og konserten gjøres derfor som en helaften med to sett.

Gjengen i Oslo Hit Ensemble håper du vil være med på dette tilbakeblikket og feire deres tiårsjubileum. Bli med og fyll Parkteatret til randen!

Billettpris
295,- / 325,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
09.06.23
Kjøp billett