A36
Oslo World & YLTV:

A36 + Jonas Benyoub + Benny Jamz

Billettpris
375,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
05.11.21
Kjøp billett

Med mer enn 50 000 faste følgere og nye musikkvideoer, intervjuer og freestyles hver uke, har YLTV vokst seg til å bli Skandinavias fremste Youtube-kanal for nordisk rap og hip hop. Siden Marius Solberg og andre startet opp Young Leaders TV i 2015, har kanalen hatt en særegen teft for unge, nye talenter, samtidig som de har sett viktigheten av å vise frem rollemodeller fra den eldre garde for unge rapinteresserte. De har vært kompromissløse i gjennomføringen og har presentert all slags rap. Mange av musikkvideoene deres har skapt heftige debatter. YLTV har også vært sentral i å knytte Nordens rapscene nærmere sammen, og har skapt ny aktivitet. Mens store deler av den musikkoffentligheten har vært opptatt med å gnåle over mangel på dekning i de store mediehusene, har YLTV rett og slett tatt saken i egne hender og skapt en offentlighet nordiske hip hop-lyttere nyter godt av daglig. Under Oslo World presenterer de tre artister som representerer nordisk hip hops fremtid.

Sommeren 2020 slapp A36 fra Göteborg debutsingelen “Alien”. Låten ble en umiddelbar hit og har per i dag blitt streamet over 4 millioner ganger. Tittelen var ikke tilfeldig. A36 liker å beskrive seg selv som utenomjordisk og det er et gjennomgående tema i hans musikk og estetikk, som også skiller seg ut i en skandinavisk sammenheng med islett av fransk hip hop. I løpet av det siste året har han blitt kåret til årets nykommer av Kingsize Magazine, han har hatt vært på coveret av Spotifys top 100, han har blitt hyllet av svenske ikoner som Zlatan Ibrahimovic og Zara Larsson og han har klatret til topps på lister i både Norge og Sverige.

Gigahiten ”Samma Gamla Vanliga” er blitt en hit i alle tre skandinaviske land, den har nådd 33 millioner plays og er blitt remikset med norske Kamelen og danske Branco.