Panopticon

Special guest: Grift

Med inspirasjon fra noen av de mest grunnleggende stemmene innen black metal, utviklet den Kentucky-baserte musikeren Austin Lunn enmannsprosjektet Panopticon i 2007.

«Lights of Oblivion» Autumn Tour 2022.

Panopticon
De første albumene fulgte i fotsporene til band som Darkthrone og Emperor, med lofi-produksjon og intens black metal-gitar. I 2009 kom «Collapse», hvor Lunn beveger seg mot det mer atmosfæriske, og på «Kentcuky» fra 2012, blir vi kjent med appalachiske toner og instrumentering der fele, banjo og kontrabass står sentralt – i kombinasjon med lyden av black metal. «Roads to the North» (2014), utforsker videre amerikansk folk og kaldhjertet black metal. Siden dette har musikeren både utforsket de uskarpe distinksjonene mellom black- og death metal og hardrock, og etter hvert også gitt oss atmosfærisk metal og mer americana-fokuserte toner.

Panopticon er uten tvil et meget spennende navn, og vi ser virkelig frem til hans besøk på Parkteatret, hvor han vil spille med fullt band.

Grift

Grift er navnet på den svenske artisten og multiinstrumentalisten Erik Gärdefors. Grifts ambisjon er å fange følelsen av eksistensielle spørsmål og det øde, og uttrykke dette gjennom musikk, tekster og bilder.

Når Grift opptrer live, er det enten med fullskalaband bestående av fire medlemmer eller alene med den akustiske gitaren. På Parkteatret opptrer han med fullt band.

Konserten presenteres av Radar Booking.

Billettpris
370,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
01.10.22
Kjøp billett