Parra for Cuva

Nicolas Demuth, bedre kjent som Parra for Cuva, kan oppsummeres med ett ord: Eventyrlig. Produsenten er ikke redd for å blande elektronika med akustiske og etniske lydbilder, og musikken danner et lite magisk rike. Et godt eksempel på dette er hans tolkning av den verdenskjente låta «Wicked Games».

Den tyske elektronikaprodusenten Parra for Cuva slipper nytt album 19. april, og i høst kan du oppleve han live på Parkteatret!

Ofte sammenlignet med produsentene Christian Löffler og Max Cooper, har Parra for Cuva prydet prestisjefylte festivaler og utsolgte scener globalt, inkludert Burning Man og Sziget.

Denne sjangerblandingen har vært en definerende egenskap siden begynnelsen av multi-instrumentalistens karriere. Med singler som topper hitlistene og anerkjente album som «Majouré» (2014), «Darwis» (2016) og «Paspatou» (2018).

Med nytt album i bagasjen, «Mimose» (2024), som er en fengslende sonisk reise med flere spennende samarbeid, kan vi ikke forvente annet enn god stemning på Parkteatret 19. september!

Billettpris
310,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
19.09.24
Kjøp billett