Pasha x Coucheron

Support: Gøy

Coucheron og Pasha presenterte et splitter nytt liveshow sammen med mixtapen «G.O.L.» under by:larm 2020. I et fullstappet Sentrum Scene leverte gutta et spektakulært klubbshow med eksplosive låter som forente universene til de to solo artistene og responsen var enorm fra anmeldere så vel som publikum. Med mixtapen i sekken er gutta klare klare for å ta showet til et nytt nivå, og konseptet vokser med nye låter og gjesteartister.

For å riste av seg sine godt innarbeidede rutiner reiste Coucheron og Pasha til Gol der de gjennomførte en ukes-lang intensivøkt. Dette førte til en hel haug av idéer basert på deres to innovative stiler. I tillegg til dette ble det også dratt frem gamle idéer som tidligere har vært for særegne for deres egne soloprosjekter, som fikk et hjem i det nye samarbeidet «G.O.L.». Nå som liveshowet kan dras videre lover også gutta ny musikk i høst.

Coucheron og Pasha er for mange allerede godt kjente navn. Med et solid renomé og sterke prestasjoner i sine respektive sjangre har de fanget hvert sitt unike publikum. Coucheron har imponert lyttere verden over med med sin innovative elektro-pop, som har ført til spennende samarbeid med store navn som Mayer Hawthorne, Charlie Puth, Pitbull, Nick Jonas og Kehlani. Det sistnevnte samarbeidet førte også til en grammy-nominasjon via hans bidrag på albumet på Kehlanis album «You Should Be Here».

På den andre siden har vi Pasha, som med sin eksplosive, 90-tallsinspirerte hip-hop har bergtatt utallige festivalscener både nasjonalt og internasjonalt, i tillegg til å ha blitt trukket frem som en av verdens fremste rap-talenter av det prestisjefylte musikkmagasinet NME og selveste Ebro på Beats 1 Radio. Hans unike og energifulle live-sets gjorde også Rykkinn-rapperen fortjent til en nominasjon til «Årets Liveartist» via P3 GULL sammen med Karpe, L.U:N.A, Brenn. og Sondre Justad.

Billettpris
325,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
15.10.21
Kjøp billett