Peder Elias

Support: Daniel Owen

Peder Elias er en internasjonalt prisvinnende norsk artist og låtskriver. Peder Elias debuterte som artist i 2018, og fikk sitt internasjonale gjennombrudd i 2020. Han har hatt flere nummer én hitsingler, og i 2022 ga han ut sitt multi-platinasertifiserte debutalbum «Love». & Ensomhet».

19:00 Dørene åpner
19:30 Daniel Owen
20:30 Peder Elias

Etter at reiserestriksjonene ble opphevet, har Peder Elias besøkt Asia for å møte fansen flere ganger. Han har spilt for store folkemengder på store festivaler, i Norge og i utlandet, og høsten 2023 selger han ut show på sin første headline-turné i Asia, samt topper listene i Kina. Peder Elias jobber for tiden med sitt andre album, som kommer i 2024.

I kjølvannet av nytt album gjør han en eksklusiv klubbkonsert på Parkteatret. Han gleder seg stort til å møte sitt norske publikum igjen!

Daniel Owen foto av akam1k3 web

Daniel Elmrhari, som går under artistnavnet Daniel Owen, er en 24 år gammel norsk sanger og danser. Talentet hans ble raskt anerkjent da han vant Norske Talenter-konkurransen i 2011 i en alder av 11 år. Siden den gang har han vært ustoppelig.

Daniel Owen har nå signert en avtale med Def Jam, og slapp singelen «Skli» i samarbeid med artisten Aiba september 2023. Musikken er en unik blanding av pop og R&B, med tekster som er både hjertefølte og relaterbare. Med smittsom energi og imponerende talent, vil Daniel Owen garantert være et navn du kommer til å høre mye om i tiden fremover.

Foto (Peder Elias): Guro Sommer

Billettpris
250,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
10.03.24
Kjøp billett