Pekula Vol. 5

ORIXA

Pekula Vol. 1 – ARP, Vol. 2 – ONENESS, Vol. 3 – HEXAGON og fjorårets Vol. 4 – HYDRA, har alle vært spektakulære musikalske opplevelser, hvor publikum har gått inn i et rom helt uvitende om hva det er som har ventet dem. Vi som publikum har vært vitne til fire unike opplevelser.

Pekula ­– Konsertserien utenom det vanlige.

Ved å appellere til folks nysgjerrighet, har produsent, musiker og komponist Erlend Mokkelbost skapt et musikalsk rom hvor man dyrker uvisshet og anonymitet.

«Årets verk «ORIXA» vil skille seg markant fra de foregående verkene, og uten å kunne røpe noe særlig mer, så ønsker vi å invitere publikum inn i en forfriskende, fargerik og inspirerende musikalsk verden på Parkteatret denne fredagskvelden»

– Kurator Erlend Mokkelbost

Mokkelbost følger suksessoppskriften, og vil som tidligere benytte seg av et stjernelag av musikere, samt noen av de skarpeste hodene i landet, hva angår lyd, lys og video.

Tidligere har publikum fått servert musikk som spenner seg fra psykedelisk rock til ambient og klubbmusikk til mer klassiske toner. Hva venter i den femte utgaven av Pekula? Den som legger turen innom Parkteatret 10. september får se.

Billettpris
275,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
10.09.21
Kjøp billett