Phlake

Den alternative pop-duoen Phlake fra Danmark, annonserer nå sin første internasjonale turné siden 2018. Duoen, bestående av produsenten Jonathan Elkær og sangeren Mads Bo Iversen, har høstet mengder av internasjonal ros på veien, og har blitt omtalt i medier som i-D, The Line of Best Fit, Diamon Deposits og Complex, som beskriver Phlake som «filmatisk RnB».

Med tre gull- og platinasertifiserte album og flere danske Grammyer i bagasjen, begynner Phlake nå et nytt musikalsk kapittel, som startet med utgivelsen av «Vendetta» høsten 2021. Siden da har Phlake gitt ut de to singlene «10 feet» og «2min», og vi kan vente mer ny musikk før turneen i høst.

Phlake er kjent som et fenomenalt liveband. De satte publikumsrekord på Roskilde Festivalens Rising-scene i 2016. Året etter åpnet de den legendariske Orange Scene på samme festival, og har siden opptrådt over hele landet til stor glede for fans og musikkelskere.

Deres tidligere internasjonale liveopptredener inkluderer Dockville festival, Reeperbahn, Amsterdam Dance Event, Nordic Delight, Lowlands, Eurosonic, og headliner-show i London, Stockholm, Berlin, and Oslo.

Foto: Dennis Morton

Billettpris
250,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
30.10.22
Kjøp billett