Picture This + Tom Gregory

26. november kan du se både den britiske sangeren og låtskriveren Tom Gregory og det irske poprock-bandet Picture This på Parkteatret! Et lite lysglimt i den mørke og triste høstmåneden, der altså.

Tom Gregory er en britisk sanger og låtskriver født i 1995. Han vokste opp i Blackpool, og begynte å spille gitar og synge som tenåring. I 2017 vant han en talentkonkurranse i Tyskland, og året etter signerte han med plateselskapet Island Records. Hans debutsingel, «Run to You», ble utgitt i 2018, og ble en hit i Tyskland og Østerrike. Han har siden utgitt flere singler og EPer, og i 2020 kom hans debutalbum «Heaven in a World So Cold». Gregory er kjent for sin sjelfulle røst, og blir ofte (rettmessig eller galt) sammenlignet med Lewis Capaldi og James Arthur.

PICTURETHIS web

Picture This er en irsk poprock-duo, bestående av vokalist Ryan Hennessy og gitarist Jimmy Rainsford. De møttes i 2015 og året etter ga de ut sin første singel, «Take My Hand». De fikk raskt et stort publikum på sosiale medier, og signerte med plateselskapet Republic Records. Deres selvtitulerte debutalbum fra 2017, gikk rett til topps på den irske albumlisten og nådde også høye posisjoner i Storbritannia. Bandet har gitt ut to album siden det, og turnert på kryss og tvers av verden. De har fått et rykte på seg for å være et særdeles energisk liveband.

Konserten presenteres av FKP Scorpio.

Billettpris
250,- +avg. / 150,- +avg. (Student)
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
26.11.23
Kjøp billett