Pil & Bue

Support: TAPE TRASH

Pil & Bue returnerte i 2021 etter tre års pause med det kritikerroste albumet «The World Is A RabbitHole», en tungrock perle av et album der referansene trekkes til band som Muse, Queens of the Stone Age, Metallica og Wolfmother.

20:00 Dørene åpner
20:30 Tape Trash
21:30 Pil & Bue

Vinteren 2023 kom bandets fjerde album kalt «Special Agents», som de fulgte opp med en omfattende turné i både inn- og utland. Etter sin konsert på Buktafestivalen denne sommeren haglet godordene, og Nordlys kasta terningen til 6 og sa «Det beste i Norge kommer fra Finnmark».

Kjent som et hardtslående, hardtarbeidende og energisk live-band, er Pil & Bue klare for å løfte alt enda noen hakk.

Lørdag 27. april spiller Pil & Bue på Parkteatret!

TAPE TRASH web

TAPE TRASH er Anders Magnor Killerud (Ludvig Moon, Kyss På Halsen, Team Me) og Kristofer Mathias Staxrud (Spielbergs, Hilma Nikolaisen, Ludvig Moon).

Bandet hengir seg til en musikalsk more-is-more mentalitet der alt er lov, og inspirasjon hentes fra musikken de selv hørte på da de først plukket opp instrumentene sine som ivrige tenåringer. Hardtslående trommer og en vegg av gitarer møter myke, svevende vokalharmonier og søte popmelodier i en salig blanding av indierock, punk, emo, drømmepop og shoegaze.

September i fjor slapp de debut-albumet «TAPE TRASH 4-EVER». Albumet inneholder blant annet singlene «NOT GOING HOME», «OLD HIGHS» og «TT 4-EVER» som alle ble listet på både på P3 og P13 og fikk gode anmeldelser. Bandet ble også stemt frem til en andre plass på musikknyheter.no sin liste over nye norske artister bransjen har mest tro på i 2023. I tillegg har de fått internasjonal oppmerksomhet av blant annet Clash Magazine og Lineofbestfit.

Billettpris
270,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
27.04.24
Kjøp billett