Pil & Bue + LÜT

Special guests: The Largo

PIL & BUE returnerte i 2021 med det kritikerroste albumet «The World Is A Rabbit Hole», en tungrock-perle av et album. Tromsøbandet LÜT, er et rockeband som har etablert seg som et av Norges beste liveband, og har allerede opparbeidet seg en imponerende CV med P3 Gull-og Spellemannsnominasjon

20:00 Dørene åpner
20:30 The Largo
21:15 Pil & Bue
22:45 LÜT

PIL & BUE returnerte i 2021 med det kritikerroste albumet «The World Is A Rabbit Hole», en tungrock-perle av et album, der referansene trekkes til band som Muse, Queens of the Stone Age, Metallica og Wolfmother. Vinteren 2023 er de igjen albumaktuelle, med sitt fjerde album kalt «Special Agents».

Etter sin konsert på Buktafestivalen sommeren i fjor, haglet godordene, og Nordlys kasta terningen til 6 og sa «det beste i Norge kommer fra Finnmark». Kjent som et hardtslående, hardtarbeidende og energisk liveband, er Pil & Bue klare for å løfte alt enda noen hakk.

LUT web

Tromsøbandet LÜT, er et rockeband som har etablert seg som et av Norges beste liveband (Gaffa 2022), og har allerede opparbeidet seg en imponerende CV med: P3 Gull-og Spellemannsnominasjon, fullbookede festivalsomre og to kritikerroste album, som blant annet mottok 5/6 i Rolling Stone Magazine.

Få band har imidlertid blitt rammet hardere av pandemien enn LÜT, med flere avlyste turneér i inn- og utland. Heldigvis er pågangsmotet upåklagelig og LÜT er endelig tilbake i ny drakt.

Rockebandet The Largo, med Jan Ole Kristensen (Ida Maria m.fl) i spissen, debuterte tilbake i 2017, og etter en forsiktig start har bandet gått til skissebordet og returnerer nå som et nytt firehodet monster. Inn har Geir Bratland (Dimmu Borgir) kommet på keys og Jørgen Karlstrøm på gitar. Høsten 2022 ble det spilt inn ny musikk, og før jul i fjor fikk vi servert første singel.

Billettpris
270,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
21.04.23
Kjøp billett