Purified in Blood

Support: Weight

Blod er tykkere enn vann. Etter et lengre avbrekk, er Purified in Blood endelig klar med ny musikk. To nye låter gis ut i forkant av konserten på Parkteatret, og det skal renses og røskes i både kropp og sjel 30. september!

20:00 Dørene åpner
20:30 Weight
21:30 Purified in Blood

Bandets konserter i Oslo har alltid vært noe for historiebøkene, og denne fredagen blir intet unntak! Forrige gang Purified in Blood spilte i Oslo var sommeren 2018, med gigantene Prophets of Rage (medlemmer fra Rage Against the Machine, Public Enemy og Cypress Hill).

De nye låtene er spilt inn i Hellhole Studio, Hillevåg i Stavanger, med Arvid Tjelta bak spakene, samt Lydplaneten på Gausel. Mikset og mastret av den danske trollmannen Tue Madsen, som bandet også har jobbet med tidligere. Resultatet er det tyngste og mest brutale per dags dato som er kommet fra kvintetten fra Hommersåk i Sandnes. På en av låtene har de også fått med seg Ådne Sæverud på orgel for å gi utrykket en ny dimensjon.

Purified in Blood har etter hvert mange år under beltet som liveband, og er hyllet nasjonalt og internasjonalt for solide opptredener. De har sløyet igjennom utallige venuer og festivaler oppigjennom årene.

Også utgivelsene har blitt godt mottatt både hos publikum og musikkanmeldere. Etter ti år med tørke på utgivelsefronten, er bandet ekstremt klar for å gi ut ny musikk igjen.

Weight support

Inspirert av sen åttitalls New York hardcore og Bay Area thrash har Weight fra Oslo holdt det gående siden 2018. Medlemmene har fartstid i bl.a. band som Damage Control, Common Cause, Giant, Insurance Risk, Shot at Dawn og Heksed og har delt scene med internasjonale navn som Agnostic Front, No Warning, Slapshot, Spirit Crusher og Change. Weight ga i 2019 ut sin selvtitulerte EP på britiske The Essence Records og er i disse dager aktuelle med debut-LP’en «Violence of the divine» på The Essence/Control Records.

Foto (Purified in Blood): Ole Christian Petterson

Billettpris
300,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
30.09.22
Kjøp billett