Purity Ring

Avlyst

Konserten med Purity Ring 16. januar 2022 er dessverre avlyst. Kjøpte billetter vil bli automatisk refundert. Du trenger ikke trenger å foreta deg noe, men pga. stor pågang hos Ticketmaster kan det ta noe tid før pengene er tilbake på konto.

Prosjektet til produsent Corin Roddick og vokalist Megan James, startet da de to var en del av det kanadiske indierock-bandet Gobble Gobble (som senere ble til Born Gold).

Mens bandet var på turné, ble Roddick og James stadig mer inspirert av moderne R&B, og ønsket å lage musikk som gjenspeilet dette. Deres første låt, «Ungirthed», kom i januar 2011 til svært gode anmeldelser, og Purity Ring signerte senere med 4AD Records.

«Shrines», duoens debutalbum, ble gitt ut i 2012, og året etter samarbeidet de med Danny Brown på låta «25 Bucks».

Etter å ha turnert med albumet «Shrines» begynte Roddick og James å lage ny musikk, denne gangen ansikt til ansikt, og ikke via nettet som de hadde gjort på deres debut. Resultatet var 2015s «Another Eternity», et dynamisk, flytende sett med låter med mer avslørende tekster fra deres hiphop-inspirerte produksjon.

Remikser av Mew, HEALTH og Katy Perry fulgte, og Purity Ring samarbeidet med sistnevnte på tre av låtene på hennes album fra 2017, «Witness».

«WOMB» er Purity Rings tredje album på 4AD. Megan James og Corin Roddick har selv skrevet, produsert og mikset, med stor omsorg og intensjon inn i hvert element. Albumet er en søken etter komfort, et hvilested i en verden der så mye er utenfor vår kontroll.

Foto: Carson Davis Brown

Billettpris
300,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
16.01.22
Kjøp billett