R.A. The Rugged Man

Support: TungeTalere

Hiphopens mest eksentriske rapper kommer til Parkteatret for aller første gang!

19:00 Dørene åpner
19:45 TungeTalere
20:15 Konsertstart

Få rappere har vært like kontroversielle, inspirerende og innflytelsesrike som Richard Andrew Thorburn fra Long Island. Som R.A. The Rugged Man er han elsket av andre rappere, og har jobbet med blant andre Mobb Deep, Notorious B.I.G. og Wu-Tang Clan. Han deltok også på alle de tre legendariske Soundbombing-albumene til Rawkus.

Sist var han aktuell med albumet «All My Heroes Are Dead», hvor han hadde med seg en imponerende gjeng gjester – som Ghostface Killah, Ice T, M.O.P, Chuck D, Vinnie Paz & Immortal Technique. Nå for tiden er han opptatt med å spille inn en film i Berlin, og han har også laget ny musikk med Evidence (Dilated Peoples).

Denne gangen teamer han opp med DJLala fra Los Angeles på scenen. Hun har turnert over hele verden og spilt med blant andre Suga Free, Snoop Dogg, Too Short og Inspecta Deck.

Det er snart to år siden Rugged Man spilte for et fullstappet og ekstatisk John DEE. Forvent det samme når han returnerer til Oslo og sine mange trofaste fans.

TungeTalere er en hardtslående hiphop-duo fra labelet Digital Turing, som består av rapperne Sakte Flyt og Enkidu. De har blitt et kjent navn i det norske raplandskapet det siste året, og er for tiden aktuelle med albumet «Zeitgeist».

Lyrikken til TungeTalere er ofte filosofisk med et friskt fokus på samfunnsproblemer og utfordringene vi som mennesker har. Denne substansen leveres via tunge metaforer med unike flows, på et nivå som bidrar til å heve standarden i norskspråklig rap. Bakteppet er grove boom-bap-beats – en konstellasjon som tydelig skiller seg fra mye annet i hiphop-miljøet og som er kommet for å bli.

Konserten presenteres i samarbeid med Tornado Booking.

Billettpris
295,- +avg.
Dørene åpner
19:00
Aldersgrense
18
Dato
31.10.23
Kjøp billett