RACER

Support: To Små Bulgarere

Racer gleder nasjonen med sin aller, aller første turné. Den er kort, men den er innholdsrik. Ikke bare får man høre Racer, i tillegg vil man kunne nyte den uforlignelige duoen To Små Bulgarere! En helaften for minneboken, der altså.

Kun ståplasser.

19.30: Dørene åpner
20.30: To Små Bulgarere
21.15: RACER

«Når nøden er nærmest er Racer raskest»

– Dr. Theol. Ludvig Dolmus

Det å konstatere at verden er mørk nå, er å slå inn åpne dører. Men når verden er så mørk, så dyster som den faktisk er, hvem skal vokte disse åpne dørene for oss? Hvem er det egentlig vi kan stole på når alt går oss imot?

Svaret er som så ofte før, Racer. Racer. Bare navnet er nok til å tørke våre tårer, varme våre frosne sjeler og lyse opp våre overskyede sinn. Racer er alltid der for oss. Som de har vært siden 1996. Alltid parate, og alltid med sitt særegne fokus på omtanke, empati, forståelse og en unik evne til kollektiv trøst. I en generasjon har Racer, hver gang behovet har vært der, samlet troppene, definert problemet og løst det på uforlignelig vis. Racer har levert sitt musikalske plaster og nasjonen har kunnet trekke et lettelsens sukk.

Og nå som vi nok en gang trenger det som mest, er endelig disse unike små smykkestener samlet og gjort tilgjengelige for allmenheten. Kjente og ukjente perler om hverandre, fra Ole Paus til Raga Rocker, fra Jokke til Sverre Knudsen. Varsomt plukket fra musikkens skattkammer, pusset og polert, og samlet i en konfekteske med navnet Raceralbum.

Billettpris
450,- +avg.
Dørene åpner
19:30
Aldersgrense
18
Dato
07.10.23
Kjøp billett