Resa Saffa Park

Special guest: Morten Myklebust

Resa Saffa Park har alltid skrevet og sunget, men forelsket seg i å synge jazz i tenårene. Inspirert av sangere som Billie Holiday og Chet Baker, bærer musikken hennes en moden blanding av vintage, ærlig og særegen lyd av soulful vokal, catchy melodier og modige tekster. I 2020 tryllet hun sammen debut EP-en «Dumb and Numb». En gyllen balanse av vintage disco og jazzpop som høstet strålende kritikker hos medier som Subjekt og The Line of Best Fit.

Etter et år i studio med produsent NYLAN var hun endelig klar med ny EP i samarbeid med Propeller og Unity Group. Utgivelsen «Spaces» sikret spillelister hos NRK P3, status som «Tidal Rising Global» i tillegg til omtale hos Visual Atelier og Hurriyet.

Som en av artistene som har boblet under pandemien var spenningen stor da Resa Saffa Park endelig skulle opptre på årets Vill Vill Vest og By:larm. Til publikums begeistring leverte hun med band et av festivalenes høydepunkt, i følge Dagsavisen, NRK og Bergens Tidende.

«Når det kommer til å være lovende sanger og låtskriver var hun kanskje den aller beste denne første Bylarm-kvelden.» – DAGSAVISEN

«Theresa Frostad Eggesbø er nok fortsatt mest kjent som Sonja i Skam for mange, men etter konserten på Rockefeller, under navnet Resa Saffa Park, kan det fort endre seg.» – NRK

Morten Myklebust
Morten Myklebust har gitt ut plater side 2012 og jobber nå med et helt nytt prosjekt. Som special guest får vi urpremiere på helt nytt materiale!

Billettpris
270,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
08.10.22
Kjøp billett