Resirkulert

10-årsjubileum

Poprock-bandet var tidlig ute med å gjøre seg bemerket i den nordnorske poprock-bølgen, så tidlig at yngstemann var 13 år og eldste 16 år, da de i 2013 starta det som skulle bli et ti år langt eventyr.

Første konsert under navnet Resirkulert var på UKM i hjemkommunen Storfjord, og siden har de spilt konserter på store og små festivaler landet rundt – alt fra lille Helligskogen finsk-tangofestival til Øya, Slottsfjell, Kråkeslottfestivalen, Sørøyrocken, Riddu Riđđu,Træna, Bukta, Rakettnatt og mange fler. I tillegg kan de vise til flere TV-opptredener på NRK, og listing på NRK P3 og P1, der de største suksessene ble «Nederst på lista», «Over vannet» og «For en dag».

Av priser sanket de Forbildeprisen på by:Larm 2015, Coop Nords Kulturpris samme år, Storfjord kommunes kulturpris, og fikk pris i kategorien «Årets unge artist» på Sámi Music Awards (med låta «áddjá» som vokalist Emil Kárlsen ga ut med bandet i 2018).

Resirkulerts livekonserter har ellers vært svette dansefester med høyt energinivå, både på og foran scenen, men de har også sine melankolske sider, som gjerne tjener som pustepauser for publikum – før neste dans.

Besetningen har variert opp igjennom årene, men to storfjordinger har vært med siden start: vokalist Emil og gitarist Johan. Når de nå legger ut på sin siste turné vil alle som noensinne har vært med i bandet samles på utvalgte konserter. Det er en tid for alt, og flere av musikerne har utviklet egne karrierer, både utenfor og innen musikkens verden, men ti år skal avsluttes med brask og bram!

Billettpris
250,- +avg.
Dørene åpner
20:00
Aldersgrense
18
Dato
21.01.23
Kjøp billett